2014. szeptember 7., vasárnap

Rossz szomszédság


A film 2014 májusában került a mozikba, Stollard rendezésében. A szereplők között megtalálható Seth Rogen és a nők kedvence Zac Efron. A film jelenleg 6,6-os értékelésen áll az IMDB-n, de valószínűleg az elvárásokat teljesítette mivel szép kis bevételt hozott.

A történet azt boncolgatja, hogy mi történik amikor a szomszédba egy egyetemi klub költözik ami nem a laza bulikról híres. De persze ez nem mindenkinek tetszik, legfőképpen Mac és Kelly-nek, (Seth Rogen és Rose Byrne) akik most költöztek a környékre a nemrég született babájukkal. Elég nehéz lesz nekik megszokni, hogy vége a bulizós korszakuknak és felelősségteljes szülőknek kell lenniük.

A film nem rossz, bár igaz, hogy láttunk már nem egy ilyet. Rengeteg olyan alkotást lehet látni, ami inkább a bulizásról szól, és ennek következtében a filmből egy rétegfilm lesz amit nem élvez mindenki ugyanúgy. Például az idősebbek unalmasnak, és érdektelennek tartják míg a fiatalok szinte istenítik a filmet. Ez azzal is magyarázható, hogy a filmben megtalálhatók a fiataloknak szánt vulgáris poénok. De ugyanakkor az idősek is megtalálják benne a kicsit visszafogottabb humoros jeleneteket. Leginkább fiataloknak szól a Rossz szomszédság, de próbálták megnyerni az idősebb nézőket is. A poénok nem lettek rosszak de kicsit kevés lett, mivel voltak bőven unalmas jelenetek. A színészek jók voltak, Zac Efron remekül hozta az egyetemista klub elnökét, de Seth és Rose is hozta a fiatal házaspárt, akik nem tudják eldönteni, hogy a régi vagy az új életüket szeretik jobban.

Így a végére elmondható, hogy nem lett olyan vészes a film. A fiatalok valószínűleg jól fognak szórakozni rajta, míg az idősebb korosztály is megtalálja a maga ízlését a képernyőn, de aki egy kicsit is elítéli a vulgáris poénokat, vagy esetleg azon gondolkodik, hogy egy kis gyerekek jelenlétében családi szórakozásként nézi meg a filmet az kerülje el.
                          
Értékelés: 6/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése